Sherlock Özel Noel Bölümü

Sherlock Özel Noel Bölümü

Sherlock: The Abominable Bride geçen yaz Comic Con'da duyurulmustu ve o günden beri Sherlock Tutkunlarinin merakla bekledigi noel özel bölümü 1 Ocak'ta ekranlarda olacak.

The Abominable Bride 19. yüzyila ait simgeler ve materyallerle hayranlarinin karsisinda olacak. Özel bölüm Viktoryan Döneminde canlandirilacak ve dizide Cumberbatch'e Freeman, Rupert Graves , Una, Louise Brealey , Amanda ve Jonathan Aris eslik edecek.

Özel bölümde,

Dr John Watson, Bay Sherlock Holmes’le tanisir fakat modern zamandaki gibi degil Viktoryan Dönemine has bir sekilde tanisirlar. Bu dönemdeki tanisma hayranlarina daha etkileyici bir sekilde aktarilmak isteniyor,
Zaman dilimi 1895’te geçiyor,
Konular ayni kaliyor fakat isleyis ve seyirciye aktarim biçimleri farklilastirilmis,
Karisinin eski gelinligini giydigini gören Thomas Ricoletti'nin saskinligi,
Bayan Ricoletti’nin hayaleti sokaklarda dolasmakta ve gizemi çözmek için Sherlock ve Watson büyük çaba harcamaktadir.

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun!

YORUM GÖNDERİN

İnsan beyninde çözülemeyecek kadar zor, tahmin edilemeyecek kadar karmaşık duygular ve arzular vardır. O arzuların karanlık olanlarına gelince; işte onlar oldukça soğuktur ve kişiyi adeta buzdan bir kütleye çevirir. Gözleri kör eden bu ürkütücü ruh halleri, insanın aklının ucundan bile geçiremeyeceği şeyleri yapmasını sağlar. Benim işim, karanlıkta kalmış bu insanların yol açtığı kötülükleri sona erdirmek.