Sherlock Holmes 3 Ne Zaman?

Sherlock Holmes 3 Ne Zaman?

Polisiye dünyasının en büyük dedektifi Sherlock Holmes’un film serisinin 3. filmi merakla bekleniyor.

Guy Ritchie ve Robert Downey Jr. 3. versiyonu merakla bekleniyor. Hayranları ilk 2 filmi izledikten sonra 3. film için uzun zamandır heyecanla bekliyor.

Sir Arthur Conan Doyle'un kitap serisinden uyarlanmış en iyi filmi Sherlock Holmes için Guy Ritchie en iyi yapıma imza atmıştır.

A Game of Shadows sonrası Sherlock 3

A Game of Shadows sonrasında üçüncü film söylentisi yıllardır dolaşıyor. Halen yayınlanmayan filmi hayranları merakla beklemekte.

Sherlock Holmes 3 Ne zaman Vizyona Girecek?

Film 2020'de vizyona girmesi bekleniyordu ancak pandemi süreci yüzünden biraz erteleneceği bildirilmişti. Pandemi sürecinden sonra halen vizyona girilmedi. Robert Downey'in sık sık hatırlattığı gibi film vizyona girecek ama zamanı belli değil.

Sherlock Holmes 3 Nerede İzleriz?

Filmin belirtilmiş bir vizyon tarihi ve platformu belli değil. Bir önceki filmin gişe rekoru kırdığını düşünürsek yeni filmin sinemalarda oynama olasılığı en yüksek olasılık. Warner Brothers yapımı filmin sinemalarda gösterilmesi en yüksek olasılık.

Sherlock Holmes 3’ün Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Sherlock Holmes 3 çekilirse Robert Downey Jr. Sherlock karakterini canlandıracağı neredeyse kesin. Sherlock Holmes 2 ve Iron Man serilerinden sonra ivme kazanan yükselik sanatçıyı başrolde görmeyi kesin kılıyor.

Dr. Watson karakterini ilk iki filmdeki gibi Jud Law’ın canlandırması bekleniyor. Ayrıca Mary Watson (Kelly Reilly) ve Mycroft Holmes (Stephen Fry) rolünüde aynı oyuncuların canlandırması bekleniyor.

Sherlock Holmes 3'ü Kim Çekiyor?

İlk 2 filmin yönetmeni Guy Ritchie yönetmen koltuğuna oturmayacak. Dexter Fletcher yönetmenlik görevini üstlenecek.

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun!

YORUM GÖNDERİN

İnsan beyninde çözülemeyecek kadar zor, tahmin edilemeyecek kadar karmaşık duygular ve arzular vardır. O arzuların karanlık olanlarına gelince; işte onlar oldukça soğuktur ve kişiyi adeta buzdan bir kütleye çevirir. Gözleri kör eden bu ürkütücü ruh halleri, insanın aklının ucundan bile geçiremeyeceği şeyleri yapmasını sağlar. Benim işim, karanlıkta kalmış bu insanların yol açtığı kötülükleri sona erdirmek.