Sherlock Holmes: Chapter One Oyunu

Sherlock Holmes: Chapter One Oyunu

Frogwares tarafindan gelistirilen oyun Sherlock Holmes'un annesinin öldügü Akdeniz sahili Cordona'daki mezarina ziyaretiyle basliyor.

Dünyanin en iyi dedektifi Sherlock Holmes'un çocukluk çaglarini canlandiriyor. Çocukluk çaglarini geçtigi yerde anilan canlanmaya basliyor ve gizemleri çözmeye basliyor. Annesinin ölümünün hastalik mi yoksa komplo mu oldugunu çözmeye çalisiyor.

Gizemleri çözmesini istemeyen abisi Mycroft Holmes'un tavirlari Sherlock'u köken arastirmasini daha ilgi çekici bir hal aldiyor. Dr. Watson bu oyunda yer almiyor fakat hayali karakter olarak Jon yer aliyor. Oyun genel olarak sanat galerisi sahibi Werner Wogel ile Sherlock Holmes arasinda geçiyor.

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun!

YORUM GÖNDERİN

İnsan beyninde çözülemeyecek kadar zor, tahmin edilemeyecek kadar karmaşık duygular ve arzular vardır. O arzuların karanlık olanlarına gelince; işte onlar oldukça soğuktur ve kişiyi adeta buzdan bir kütleye çevirir. Gözleri kör eden bu ürkütücü ruh halleri, insanın aklının ucundan bile geçiremeyeceği şeyleri yapmasını sağlar. Benim işim, karanlıkta kalmış bu insanların yol açtığı kötülükleri sona erdirmek.