Sherlock 4. Sezon Ne Zaman?

Sherlock 4. Sezon Ne Zaman?

Hayran kitlesi Sherlock'un 4. sezonunu beklerken sadece noel bölümü ile hayranlarinin karsisina çikan dizi 4. sezonun 2017'de olacagini açikladi.

Paula Kerger Sherlock'un 4. sezonunun 2017'gde gelecegini duyurdu. Kerger, bu bekleyisin sebeplerinden dizinin ünlü oyunculari Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'in yogun is temposundan kaynakli oldugunu dile getirdi.

Benedict Sherlock için çalismaya basladigindan beridir çok popüler oldugundan is temposunda artis oldugunu ve Benedict'in de Sherlock'ta devam etmek istedigini belirtti.

Ayrica her bölümün aslinda bir film titizligiyle çekildigini ve kurgunun bu dogrultuda oldugunu söyledi. Bu sebeplerden dolayi dizinin yeni sezonu 2017'de gelecegini Sherlock tutkunlarina bildirdi.

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun!

YORUM GÖNDERİN

İnsan beyninde çözülemeyecek kadar zor, tahmin edilemeyecek kadar karmaşık duygular ve arzular vardır. O arzuların karanlık olanlarına gelince; işte onlar oldukça soğuktur ve kişiyi adeta buzdan bir kütleye çevirir. Gözleri kör eden bu ürkütücü ruh halleri, insanın aklının ucundan bile geçiremeyeceği şeyleri yapmasını sağlar. Benim işim, karanlıkta kalmış bu insanların yol açtığı kötülükleri sona erdirmek.