221B Dergi Başlıyor

221B Dergi Başlıyor

Türkiye'nin yeni polisiye dergisi 221B En Geç 8 Ocakta Yayinda!..

2 aylik periyotlar seklinde çikacak olan Türkiye'nin yeni polisiye dergisi 221B Türkiye'deki polisiye anlayisini üst noktalara tasimayi ve "Bizde polisiye okunmuyor yeaa" diyenlere tarihi cevap vermeyi hedefliyor.

Dergi en geç 8 Ocakta bayilerde, kitap saticilarinda ve elektronik ortamda satisa çikmayi planliyor. Derginin ilk sayisi Altin Çag ve Kara Polisiyecilerin tarihsel kavgasi basligini tasiyacak.

Dergide,

Ahmet Ümit, Algan Sezgintüredi, Celil Oker, Cenk Çalisir, Ceyhan Usanmaz, Çagatay Yasmut, Dervis Sentekin, Erol Üyepazarci, Fulya Turhan, Gülce Baser, Levent Cantek, Oguz Eren, Seda Çingay, Seval Sahin, Sevin Okyay, Suphi Varim, Yanki Enki ...

ve birçok isim bulunmaktadir.

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun!

YORUM GÖNDERİN

İnsan beyninde çözülemeyecek kadar zor, tahmin edilemeyecek kadar karmaşık duygular ve arzular vardır. O arzuların karanlık olanlarına gelince; işte onlar oldukça soğuktur ve kişiyi adeta buzdan bir kütleye çevirir. Gözleri kör eden bu ürkütücü ruh halleri, insanın aklının ucundan bile geçiremeyeceği şeyleri yapmasını sağlar. Benim işim, karanlıkta kalmış bu insanların yol açtığı kötülükleri sona erdirmek.