Benedict Cumberbatch ile Röportaj

Benedict Cumberbatch ile Röportaj

Sherlock'u modern zamanlarda gördük, Viktoryan Döneminde nasil bir degisiklik yapildi?
Delilik oldugunu düsündüm. Sonunda televizyondaki diger tüm kliseler gibi karakterin basina ilginç seyler gelecek diye düsündüm. Sonra perde genisletildi fantastik oldugunu düsünüyorum. Kesinlikle çok zekice.

Fanlar Viktoryan Dönemine nasil tepki verecektir?
Gerçekten Sherlock fanlari nasil tepki verecek bilmiyorum. Bence bu sekilde görmeyi seveceklerdir. Biliyorsunuz, Çekimler için bazen bazi sehirlere veya halka açik yerlere gidiyoruz. Bunu gizlemiyoruz zaten insanlar ilgi duyuyor Viktoryan dönemine ait elbiselerle resim çekinmek istiyorlar. Geçmiste hayal kirikligina ugrayan hayranlar var umarim öyle olmaz ve eglenirler.

Sherlock karakterindeki basarinizi nasil yorumluyorsunuz?
Aslinda Holmes karakterinin basarisi Canon Doyle'da bulmak mümkün. Çünkü çok basarili, ilginç, siradisi bir karakter yazarak tüm dünyada birçok ulusun kabul gördügü evrensel bir karakter yazilmis. Aslinda basarinin kaynagi budur.

The Abominable Bride çekimleri eglenceli miydi?
Muhtemelen setin en eglenceli isimlerinden birisi Martin Freeman. Genel olarak çok eglencelidir. Dolayisiyla o setteyken çok egleniyoruz. Belki basit bir cevap olacak ama gerçek su ki set ortamimiz çok eglenceli.

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun!

YORUM GÖNDERİN

İnsan beyninde çözülemeyecek kadar zor, tahmin edilemeyecek kadar karmaşık duygular ve arzular vardır. O arzuların karanlık olanlarına gelince; işte onlar oldukça soğuktur ve kişiyi adeta buzdan bir kütleye çevirir. Gözleri kör eden bu ürkütücü ruh halleri, insanın aklının ucundan bile geçiremeyeceği şeyleri yapmasını sağlar. Benim işim, karanlıkta kalmış bu insanların yol açtığı kötülükleri sona erdirmek.